Синоптики попередили львів’ян про мокрий сніг

10:00 28 листопада 2016 р.

В облдержадміністрації застерегли про зміну та ускладнення погодних умов 28-29 листопада.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 28 листопада, що, у зв’язку з перебудовою баричного та термічного поля, на Львівщині найближчими днями суттєво зміниться характер погоди. Зокрема, 28-29 листопада захід України буде перебувати під впливом тилової частини циклону, який зміщується з Ісландії через Скандинавію та Прибалтику на Росію.

Відтак, 28-29 листопада очікуються опади переважно у вигляді снігу, місцями – мокрого снігу. За кількістю опади будуть від невеликих до помірних, а вдень 28 листопада та впродовж доби 29-го можливий сильний сніг.

Подекуди очікуються налипання мокрого снігу. Вітер переважатиме північно-західного напрямку, 7-12 метрів за секунду, пориви – 15-22 метрів за секунду, хуртовини. На дорогах – ожеледиця, утвориться сніговий покрив. 

Температура повітря впродовж доби 28 листопада – 0-5º морозу, 29 листопада знизиться вночі до 4-9º морозу, вдень становитиме 0-5º морозу. 

30 листопада опади суттєво послабляться, а місцями можливе їх припинення. Температура повітря вночі знизиться до 7-12º морозу, при проясненнях місцями – до 15-20º морозу (переважно в горах), денна становитиме від 4º морозу до 1º тепла.

Про це повідомили сьогодні, 28 листопада, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів