Синоптики попередили львів'ян проі грозу, шквали й град

10:15 1 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського регіонального центру з гідрометеорології

Регіональний центр з гідрометеорології застеріг про погіршення погодних умов.

«Сьогодні у другій половині дня синоптики прогнозують грозу, шквали й град», – попередили в понеділок у прес-службі Львівської міськради, де також розповіли подробиці:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що сьогодні, 1 серпня, у Львові у другій половині дня – короткочасний дощ, гроза, шквали 17-22 метрів за секунду, град. Вітер – південний з переходом на північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 29-31° тепла.

2 серпня очікуються вночі – по всій території, вдень місцями – короткочасні дощі, грози. Вітер північний 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 14-19° тепла, вдень – 21-26° тепла.

3 серпня синоптики прогнозують без опадів. Вітер – північний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 10-15° тепла, вдень – 23-28° тепла».

Раніше на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 1 серпня: «Метеорологічна обстановка 1 серпня: погоду обумовить улоговина від циклону з центром над Прибалтикою та проходження атмосферних фронтів, місцями (в Яворівському, Мостиському та Камʼянка-Бузькому районах) збережеться висока пожежна небезпека (четвертого класу). Прогноз – мінлива хмарність без опадів, лише в другій половині дня – короткочасні дощігрози, місцями – сильні зливи, град, вранці – слабкий туман, вітер – південний з переходом на північно-західний, 5-10 метрів за секунду, в другій половині дня подекуди – шквали 17-22 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 28-33° тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів