Суд у Львові виселив недобросовісного орендаря

14:28 2 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: foursquare.com

Господарський суд Львівської погодився з позовними вимогами Стрийської місцевої прокуратури щодо стягнення з приватного підприємця боргу за користування комунальним майном у Стрию.

Про це повідомили сьогодні, 2 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Суд постановив розірвати договір оренди на 27,4 квадратних метрів приміщення, вартістю 420 тисяч гривень по вулиці Хмельницького в Стрию., а також зобов’язав відповідача повернути майно відповідно до акту прийому-передачі.

«Підставою втручання прокуратури стало неналежне виконання суб’єктом господарювання взятих на себе договірних зобов’язань щодо своєчасності та повноти сплати до бюджету коштів за оренду індивідуально визначеного нерухомого майна. Всупереч вимог Цивільного, Господарського кодексів України, Закону України «Про оренду державного та комунального майна», а також умов договору, підприємство понад два роки не сплачувало орендну плану, а у інші періоди – частково», – поінформували також у прокуратурі.

«Завдяки вжитим органами прокуратури заходам, цьогоріч у березні судове рішення реально виконано. Підприємство звільнило та повернуло Стрийській міській раді вказані приміщення», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів