Сьогодні у Львові прибирають вулицю Ярославенка

10:45 8 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: kokhano.livejournal.com

8 квітня вулицю Ярославенка прибирають студенти Львівського вищого професійно-політехнічного училища, Львівського вищого професійне училища дизайну та будівництва й Технічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка».

«Студенти львівських вищих професійних училищ продовжують впорядковувати міські парки та кладовища», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, де також розповіли подробиці:

«Львів готується до Великодня. Впорядковано парки та кладовища, у місті триває весняна толока в рамках кампанії «З нами місто розквітає». До акції вже традиційно долучається молодь професійно-технічних навчальних закладів та інші активні львів’яни. Апогеєм кампанії має стати велика загальноміська толока 9 квітня.

Прибирання стартувало 28 березня з упорядковування парку «Високий замок». У рамках першого тижня кампанії також прибрали й упорядкували сквер «На валах», парк імені Івана Франка, Скнилівський парк та Янівський цвинтар.

Як зазначають у міському управління екології, усього впродовж місячника озеленення на території усіх районів міста планують висадити 268 дерев та 10 кущів, з них на території парків – 90 дерев. Серед основних саджанців – Липа дрібнолиста, Слива Піссарді, граб, горобина, клен, карія, декоративні кущі або хвоя тощо.

8 квітня вулицю Ярославенка прибирають студенти Львівського вищого професійно-політехнічного училища, Львівського вищого професійне училища дизайну та будівництва й Технічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка». Кампанію «З нами місто розквітає» проводять у Львові вже четвертий рік поспіль.

Торік до прибирання долучилося більше тисячі львів’ян, яким вдалося прибрати близько 300 га території, зібрати та вивезти 550 кубометрів побутових відходів і 100 – опалого листя, а також висадити близько 170 дерев та кущів і ліквідували дев’ять несанкціонованих сміттєзвалищ. Основним реманентом та транспортом для вивезення зібраного сміття забезпечили Львівські комунальні підприємства».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів