Сьогодні у Львові очікуються грози, шквали, зливи й град

15:15 1 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Синоптики попередили про погіршення погодних умов.

«У другій половині дня очікуємо погіршення погодних умов: грози, пориви вітру, шквали 17-22 метрів за секунду, град, сильні зливи», – повідомили в п'ятницю, 1 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради., де також розповіли подробиці:

«За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на території міста сьогодні, 1 квітня, в другій половині дня, у зв’язку з проходженням холодного атмосферного фронту, очікується погіршення погодних умов: грози, пориви північно-західного вітру, шквали 17-22 метрів за секунду. Подекуди – град, сильні зливи. А завтра, 2 квітня, вночі та вранці очікуємо пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду, на дорогах –  ожеледицю.

2 квітня: хмарно з проясненнями. Вночі часом – мокрий сніг та дощ. Вдень – без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду, вночі та вранці – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 0-2° морозу, вдень – 8-10° тепла.

3 квітня: мінлива хмарність. Без опадів. Вночі та вранці місцями – туман. Вітер – південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 3° морозу до 2° тепла, вдень – 12-17° тепла.

4 квітня: мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень місцями – короткочасні дощі, грози. Вітер – південний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 3-8° тепла, вдень – 18-23° тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів