Сьогодні синоптики прогнозують на Львівщині пориви вітру 15-20 метрів за секунду

11:42 23 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

Як попередили у вівторок у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго», негода може не лише призвести до пошкодження ліній електропередачі та електрообладнання, а й створити загрозу життю та здоров’ю людей.

У відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго» попередили у вівторок, що сьогодні синоптики прогнозують на Львівщині пориви вітру 15-20 метрів за секунду. У повідомленні зазначено:

«За даними Українського гідрометеоцентру, сьогодні, 23 грудня, на Львівщині очікуються пориви західного вітру 15-20 метрів за секунду у Карпатах та на Прикарпатті – місцями 25 метрів за секунду.  ПАТ «Львівобленерго» звертається до мешканців Львівщини – будьте уважними та обережними!

Негода може не лише призвести до пошкодження ліній електропередачі та електрообладнання, а й створити загрозу життю та здоров’ю людей. Якщо Ви побачили обірваний провід лінії електропередачі, необхідно:

не наближатися до обірваного проводу на відстань до 8 метрів, аби не бути ураженим електричним струмом;  

організувати охорону місця, де є обірваний провід, до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ «Львівобленерго»;

терміново повідомити ПАТ «Львівобленерго» за телефоном, що діє цілодобово: 0-800-50-15-68, або диспетчерські служби районів електричних мереж».

Про це повідомляється сьогодні, 23 грудня, на сайті відділу корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів