Школярі посадили на Львівщині ще 4400 дерев

11:45 8 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» досягнула екватора.

«Школярі Жидачівщини посадили понад чотири тисячі молодих дубочків», – повідомили сьогодні, 8 квітня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації., де також розповіли подробиці:

«Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» досягнула екватора. Цього року масштабна кількість активістів вже долучилася для проведення заходів у її рамках та висадила тисячі лісових культур. Про це повідомили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Зокрема, цими днями на Дрогобиччині, у Лішнянському лісництві, учасникам акції провели інструктаж із садіння лісових культур. Згодом лісівники спільно з активістами висадили понад дві тисячі сіянців дуба звичайного. Посадили ліс і у Воля-Якубівському лісництві.

До проведення акції долучилася і молодь Жидачівщини. Зокрема учні  Бережницької СЗОШ прослухали майстер-клас та разом із лісівниками висадили 4400 молодих дубочків. Також у Журавнівському лісництві загалом у рамках акції висадили понад 53 тисячі сіянців дуба звичайного.

А у Річківському лісництві ДП «Рава-Руського лісового господарства» активісти висадили плантацію гінкго дволопатеве, батьківщиною якого є Східний Китай. Плантація налічує 590 дерев».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів