Водіїв застерігають про ожеледицю на дорогах Львівщини

09:46 27 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

В обласному управлінні ДСНС закликають бути максимально обережними за кермом.

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території нашої області та у Львові 27 січня очікується хмарна погода з проясненнями. Вдень – невеликий дощ. Вранці місцями – ожеледь, слабкий туман.

На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень подекуди – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 2-7°С тепла.

У зв'язку з вiдлигою 27-29 сiчня на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра  очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,3-1 м. Руйнування льодового покриву, мiсцями льодохiд, при цьому можливе формування заторiв льоду з рiзким коливання рiвнiв води

Львівське обласне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій звертається до водіїв зі застереженням: «Будьте максимально обережними за кермом, обов’язково враховуйте погодні та дорожні умови, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, не перевищуйте швидкість, уникайте ризикованих маневрів! За можливістю, утримайтеся від подорожей на далекі відстані. Користуйтесь ременями безпеки. Застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами. Тим водіям, що не мають достатніх навичок керування, радимо утримуватись від поїздок під час негоди».

Про це повідомили сьогодні, 27 січня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів