Рятувальники попередили про дуже сильні дощі й пориви вітру на Львівщині

14:55 4 листопада 2016 р.

ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо – під час перебування на вулиці.

Як повідомили сьогодні, 4 листопада,  у Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України, 6-7 листопада у західних областях очікуються дуже сильні дощі та пориви вітру. «За прогнозами Укргідрометцентру, 6-7 листопада по території Закарпатської області та в гірських районах Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької областей очікуються дуже сильні дощі, пориви вітру 15-20 метрів за секунду, у високогірних районах Карпат 25-30 метрів за секунду – йдеться в повідомленні рятувальників.

Відтак, ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо – під час перебування на вулиці. «Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101 – закликають також рятувальники.

Про це повідомили сьогодні, 4 листопада, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів