Пориви вітру триватимуть у Львові ще три дні

18:30 30 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

У Львівському гідрометцентрі попередили: «31 жовтня у Львові збережуться пориви північно-західного вітру 17-22 метрів за секунду».

Про це повідомили сьогодні, 30 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що завтра у Львові часом – невеликий мокрий сніг та сніг, слабкі налипання та ожеледь, на дорогах – ожеледиця, температура повітря вночі – 0-2° морозу, вдень – 2- 4° тепла. Натомість у середу, 1 листопада – малохмарна погода з проясненнями, вночі – без істотних опадів, вдень – невеликий дощ, вночі та вранці на дорогах – ожеледиця, вітер – західний 7- 12 метрів за секунду, вранці та вдень місцями – пориви 15- 20 метрів за секунду, температура повітря вночі – 1- 6° морозу, в горах до – 8° морозу, вдень – 1- 6° тепла».

«2 листопада синоптики прогнозують часом дощ. Вітер – південно-західний 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень – пориви 15 - 20 метрів за секунду. Температура повітря вночі 0- 5° тепла, в горах – 1-3° морозу; вдень – 3-8° тепла», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів