Пориви вітру неабияк дошкулятимуть львів’янам

10:20 24 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

За прогнозом Львівського гідрометцентру, в найближчу годину в понеділок, 24 вересня, зі збереженням до кінця доби у Львові очікуються грози й посилення вітру (південно-західний з переходом на північно-західний) до 19-24 метрів за секунду, пориви – 25-29 метрів за секунду.

Про це повідомили в понеділок, 24 вересня, в прес-службі Львівської міськради , де також закликають: «Під час негоди намагайтеся не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач та антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Сильний вітер може призвести до падіння дерев, архітектурних конструкцій, шиферу з будинків, перекидання телеграфних стовпів, тому не можна бути близько до цих об’єктів під час негоди».

«Вдома потрібно зачинити вікна та двері, вимкнути з мережі побутову техніку, зокрема радіоприймачі і телевізори. Водіям транспортних засобів слід обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, за необхідності вмикати фари. В разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, можна звертатися на «Гарячу лінію міста Львова» за коротким номером 15-80».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів