Парки без кліщів: у ЛМР повідомили, у яких зроблено акарицидну обробку

14:01 20 травня 2021 р.

Фото до новини

У Львові поновили роботи з акарицидної обробки парків, з метою недопущення укусів кліщами. Як інформують в управлінні екології та природних ресурсів, роботи тривають, згідно з графіком, а у парках, де учора скасували роботи через погодні умови, обробку планують провести у понеділок.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«Ми відновлюємо акарицидну обробку парків, згідно з графіком. У тих парках, що не вдалось обробити вчора через погодні умови, роботи проводитимуть у понеділок, 24 травня, за хорошої погоди. Сьогодні ж оброблятимуть 7 парків: «Піскові озера»; «Горіховий Гай»; «Скнилівський»; «Левандівський»; «Бондарівка»; «На вул. Роксоляни»; «Кольонія» інформують в управлінні екології та природних ресурсів», - розповіли в управлінні екології та природних ресурсів.

Так, загальна площа обробки в парках складатиме 161870 м2. Їх обробляють препаратом, що має спрямовану дію винятково на паразитів і не є шкідливим для людей та тварин, відповідно до рекомендацій Державної установи «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України». Однак, управління екології та природних ресурсів рекомендує та просить утриматись від відвідування парків (зокрема, вигулу собак) протягом 72 годин з моменту їх обробки.

В управлінні екології та природних ресурсів уклали договір щодо проведення акарицидної обробки на території міських парків з Обласним комунальним підприємством Львівської обласної ради «Профілактична дезінфекція».

Додамо, що обробку здійснюють засобом «Ципертрин», з дотриманням методичних вказівок із застосування засобу, вимог техніки безпеки та за сприятливих погодних умов.

Графік проведення акарицидних обробок парків, лісопарків та зелених зон у 2021 році

17 травня

    «Кортумова гора»;
    «700 річчя Львова»;
    «Замарстинівський»;
    Імені Івана Франка;
    «Під Голоском».

18 травня

    Імені Папи Римського Івана-Павла ІІ;
    «Високий замок»;
    «Снопківський»;
    «Залізна Вода»;
    «Архангела Михаїла на вул. Стрийській».

20 травня

    «Піскові озера»;
    «Горіховий Гай»;
    «Скнилівський»;
    «Левандівський»;
    «Бондарівка»;
    «На вул. Роксоляни»;
    «Кольонія».

21 травня

    Імені І. Виговського;
    «Левандівське озеро»;
    Лісопарк «Білогорща».

24 травня

    Зелена зона «Майорівка»;
    Лісопарк «Погулянка»;
    «Личаківський» (в. т.ч. Пагорб Слави).

Акарицидної обробка проведена у парках РЛП «Знесіння» (18 травня), а також відбудеться у Стрийському парку (24 травня) та Парк культури і відпочинку імені Б. Хмельницького (24 травня).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів