За неналежне прибирання територій до Великодня притягнуть до відповідальності голів РДА Львівщини

09:28 10 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка доручив притягнути до відповідальності керівників районних державних адміністрацій та профільних підрозділів за неналежне виконання своїх обов’язків.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили «Щоденному Львову»:

«Райони Львівщини завершують виконання робіт з підготування до Великодніх свят. Результати проведеної роботи у середу, 8 квітня, оглядали під час спільного об’їзду територіями усіх районів області керівництво Львівської обласної державної адміністрації та голови районних державних адміністрацій. 

Із двадцяти районів області найменше зауважень до прибирання території від сміття, очищення об’єктів, благоустрою після зимового періоду та ліквідації гостроаварійних ям було лише до 5-ти районів. За результатами об’їзду, голова Львівської ОДА Олег Синютка у четвер, 9 квітня, доручив притягнути до відповідальності керівників районних державних адміністрацій та профільних підрозділів за неналежне виконання своїх обов’язків. Окрім того, служби контролю проведуть перевірку на територіях, де зафіксовано незадовільну роботу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів