Громадське обговорення напрямків благоустрою Левандівського озера відбудеться 5 травня

19:28 4 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: panoramio.com

Участь у дискусії, яка розпочнеться в п’ятницю о 18.00 на березі Левандівського озера, запрошують взяти всіх охочих.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 4 травня, що її управління екології та ландшафтного планування Львівської міської ради організовує обговорення напрямків благоустрою Левандівського озера. Ця дискусія розпочнеться завтра о 18.00 на березі озера на вулиці Повітряній.

В управлінні екології та ландшафтного планування ЛМР запевнили, що в попередні роки водойму, розташовану на вулиці Повітряній, очистили від мулу та водоростей. Також відновили близько 100 метрів погонних бетонної стінки водойми. Ці роботи зменшили вміст органіки у водоймі, що зменшило прогрівання водойми та її цвітіння.

На обговорення, яке відбудеться в п’ятницю о 18.00 на березі Левандівського озера, запрошують всіх охочих львів’ян. В управлінні екології та ландшафтного планування Львівської міської ради вважають:  «На сьогодні бачимо за доцільне облаштувати один з берегів водойми для відпочинку мешканців у літній період. Зокрема, викласти ландшафт, створити газони, а також місця для засмагання. Такий благоустрій максимально сприятиме повноцінному відпочинку для дорослих та дітей в межах міста».

Про це повідомили сьогодні, 4 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Додаткову інформацію можна отримати у головного спеціаліста управління – Тетяни Палюх – за телефоном 297 59 82».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів