Національні гвардійці прибирали околиці Львова й дороги

22:52 23 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Дорожники вкотре нагадують: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

«У Львові триває традиційна весняна толока. Цього року вона проходить під гаслом «З нами місто розквітає». Військовослужбовці 2-ї Галицької бригади Національної гвардії України долучилися до працівників Служби автомобільних доріг у Львівській областім – повідомили сьогодні, 23 квітня, в прес-службі Національної гвардії України, де також розповіли подробиці:

«Озброєні граблями і лопатами, вони прибирали околиці міста, а саме придорожні смуги на автомобільній дорозі загального користування в районі села Оброшино неподалік Львова від сміття, яке несумлінні водії та пасажири регулярно викидають на трасу.

Національні гвардійці разом з дорожниками ліквідували на узбіччях сміттєзвалища будівельних та побутових відходів, почистили зупинки громадського транспорту і місця стоянки великогабаритних автомобілів від недопалків, пластикових пляшок, а також допомогли встановити сміттєві урни та контейнери.

Після такої плідної праці усіх учасників толоки повезли на територію навчального стрільбища 2-ї Галицької бригади, який знаходиться в селі Раковець. Тут їх чекав смачний обід, приготований на польовій кухні.

До меню входила пшоняна каша й справжній закарпатський бограч, який, до слова, приготував сам начальник Служби автомобільних доріг Руслан Кандибор разом зі своїми помічниками Тарасом Жилою та пані Наталею і солдатом Зубиком Ярославом. А автодорожники вкотре нагадують мешканцям і гостям міста: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів