На львівському ринку вилучили первоцвіти

12:10 28 лютого 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: varianty.lviv.ua

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області, «Муніципальної варти» й журналісти здійснили 27 лютого рейд на території ринку «Привокзальний».

Про це повідомили в четвер, 28 лютого, на сайті Державної екологічної інспекції у Львівській області, де також розповіли: «В ході проведення рейдової перевірки виявлено факт незаконного продажу громадянкою п’ятьох букетів білоцвіту весняного. На правопорушницю склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 2 статті 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення й вилучено первоцвіти. Матеріали держконтролю скерують в органи судової влади».

«Відповідно до частини 2 статті 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення порядку придбання чи збуту об’єктів рослинного світу, занесених до Червоної Книги України тягне за собою накладення штрафу від 1700 до 3655 гривень із конфіскацією об’єктів рослинного світу», – поінформували також на сайті Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів