На Львівщині завершується лісокультурна кампанія

17:05 5 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У лісових масивах лісогосподарських підприємствах Львівського ОУЛМГ завершується весняна лісокультурна кампанія.

Про це повідомили в п’ятницю, 5 квітня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Використовуючи сприятливі погодні умови лісівниками Львівщини, станом на 5 квітня, вже посаджено 678 га (89%) лісових культур з 763га запланованих на весну, й проведено доповнення лісових культур на площі 494 га при завданні 1133 га. Залишилось провести лісовідновлення ще в чотирьоох лісогосподарських підприємствах гірської частини області (ДП «Боринське ЛГ», ДП «Сколівське ЛГ», ДП «Славське ЛГ», ДП «Турківське ЛГ»), де довгий період часу лежав сніговий покрив».

«Під час проведення лісокультурних робіт було висаджено близько дев’яти мільйонів сіянців та саджанців деревних порід (сосни звичайної, ялиці білої, модрини європейської, дуба звичайного, бука лісового, клена явора, вільхи чорної та інших). На лісових ділянках, пройдених вибірковими та поступовими рубками головного користування, завдяки застосуванню природозберігаючих технологій лісозаготівель  вдалося досягти якісного природного відновлення лісу на площі 896,2 га», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Активно проводяться роботи з висіву лісового насіння в розсадниках. На даний час вже засіяно 9,32 га  площі посівних відділень», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів