На Львівщині завадили перевірці діяльності комунального підприємства

13:15 21 січня 2019 р.

Мостиське сміттєзвалище (світлина з архіву)

Мостиське сміттєзвалище (світлина з архіву)
Фото: mostyska.net.ua

Мостиське міське комунальне підприємство «Житловик» не допустило працівників Державної екологічної інспекції у Львівській області до проведення планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства.

Про це повідомили в Державній екологічній інспекції у Львівській області, де також розповіли: «Основним видом діяльності підприємства є збирання безпечних відходів. Підставою для перевірки є річний план здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державної екологічної інспекції України, затверджений наказом Державної екологічної інспекції України №710 від 30 листопада 2017 року».

«Державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища Львівської області складено акт про недопущення на об’єкт повідомлено поліцію. Інспекція готує звернення до Львівського окружного адміністративного суду з позовом про зобов’язання МКП «Житловик» до вчинення дій по допуску держінспекторів до проведення перевірки», – поінформували також у Державній екологічній інспекції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів