На Львівщині запровадять електронний облік деревини

17:21 24 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lis.ck.ua

На кожній колоді встановлять бірку.

У Львівській області посилять боротьбу з незаконною вирубкою лісу. Серед запланованих заходів – запровадження електронного обліку деревини та обладнання GPS-трекерами лісовозів. Про це йшлося під час засідання Колегії облдержадміністрації, яке відбулося у четвер, 24 вересня.

За словами начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Дейнеки, на усіх державних лісогосподарських підприємствах області запровадять 100% облік деревини. «На кожній колоді встановлять бірку, номер якої вноситиметься у єдину електронну систему. Транспортуватимуть лише обліковану деревину», – анонсував Анатолій Дейнека.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка доручив також встановити за два місяці GPS-трекери на лісовози, а також на початку жовтня представити графік впровадження моніторингу за рухом деревини. Окрім цього, керівник області доручив оприлюднити на сайті Львівської обласної державної адміністрації й обласного управління лісового та мисливського господарства перелік місць, де відбуватимуться планові рубки лісу.

Про це повідомили сьогодні, 24 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів