На Львівщині військових реабілітовуватимуть на полюваннях

14:19 12 травня 2023 р.

Фото до новини

Якщо у міністерствах Києва і ЛОВА підтримають клопотання користувачів мисливських угідь про відкриття полювального сезону.

У Західному міжрегіональному управлінні лісового та мисливського господарства відбулась нарада користувачів мисливських угідь Львівщини про ведення мисливського господарства в умовах воєнного стану. Про цю нараду пресслужба управління повідомила Dailylviv.com.

Користувачі мисливських угідь області, яких є вісімдесят, окреслили позицію про важливість відкриття сезону полювання. 

Це, на їхню думку, забезпечить розвиток мисливських господарств, мисливського собаківництва, збереже робочі місця для працівників та мисливські колективи. 

Сплата членських внесків, надходження від реалізації ліцензій, послуг при проведенні полювання дозволить здійснювати своєчасні розрахунки з державним та місцевими бюджетами, а також дасть змогу підтримувати Збройні Сили України.

Також висловлено позицію і від захисників України з передової щодо доцільності проведення полювання, в тому числі з метою їх реабілітації.

За підсумками дискусії користувачі мисливських угідь Львівщини прийняли колективне звернення до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного агентства лісових ресурсів України та Львівської обласної військової адміністрації щодо можливості і умов проведення полювання на мисливських тварин у сезоні полювання 2023-2024 років на території Львівської області в умовах воєнного стану.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів