На Львівщині утилізували 79 заборонених знарядь для лову риби та раків

15:29 10 серпня 2021 р.

Фото до новини

10 серпня 2021 року Львівський рибоохоронний патруль знищив 79 одиниць заборонених знарядь лову: сітка – "парашут", сітка-кільцівка, острога, вудка-багор, ятеря, сітки, раколовки, "екрани" та "павуки". Загальна довжина утилізованих сітних знарядь лову склала понад 1 696 метрів.

Про це інформує управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Згідно з повідомленням, знищували ті знаряддя лову, які було вилучено у порушників упродовж червня 2021 року – липня 2021 року, а також ті, що конфісковані відповідно за актами безгосподарського майна. Ліквідація здійснювалась шляхом приведення сіток у непридатність для використання механічним пошкодженням та перерізанням.

«Ми чекаємо на рішення судів по інших знаряддях, оскільки зараз значна кількість адмінсправ перебуваєна їхньому розгляді», – відзначив заступник керівника Львівського рибоохоронного патруля Зіновій Сисун.

У заході взяли участь представники управління Держрибагентства у Львівській області, Сихівського відділу державної виконавчої служби у місті Львові, департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації, управління погашення боргу ГУ ДФС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів