На Львівщині триває заборона вилову водних біоресурсів

15:00 13 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Заборона вилову водних біоресурсів триватиме на Львівщині до 30 червня

Про це, як повідомили в четвер, 13 червня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, розповіли сьогодні, 13 червня, в межах брифінгу щодо підбиття підсумків рибоохоронної роботи у нерестовий період.

Начальник управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області Леонід Кравец зазначив: «На Львівщині триває весняно-літня заборона вилов водних біоресурсів у водних сільськогосподарських об’єктах області. З 1 квітня відповідно до розпорядження голови Львівської ОДА та наказу Управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області діє така заборона. Триває заборона 3 місяці – з 1 квітня до 30 червня».

«Проте, за його словами, на території Львівської області є ряд водних об’ктів, на яких нерестовий період уже завершено. Триває нерест лише в придаткових системах водних об’єктів, де ця заборона триватиме до кінця червня. Цього року Львівський рибоохоронний патруль за час нерестового періоду на Львівщині виявив понад 800 порушень», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Період нересту – особливий період для водних біоресурсів, тому є потреба у активізації роботи інспекційного складу і допомоги у тому числі громадськості. У нас зареєстровано 109 осіб, яким ми надали право бути громадським інспектором. Такі люди активно допомагають нам у рибоохоронній роботі», – розповів  Леонід Кравец.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів