На Львівщині продовжують вивозити рештки тварин неподалік річки

12:24 24 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/muravskuj

Уже два з половиною роки вивозять в урочище Станіслівка поблизу села Боянець у Жовківському районі рештки тварин після так званого дворового забою місцевими жителями.

Про це повідомив депутат Жовківської райради Ігор Муравський, який також розповів: «Численні звернення, прохання і зібрання із «підприємцями» щодо централізованого вивозу тваринних решток у Жовківську філію державне підприємство «Укрветсанзавод» увінчалися повним фіаско. За приблизними підрахунками, вивозять 50 тонн щомісяця!».

«Уже неодноразово накладалися штрафи на Боянецьку сільську раду, неодноразово були написані заяви у поліцію, написано багато звернень – результату жодного. Були й фігуранти, яких на гарячому спіймали, але на даному етапі – одні відписки», – нагадав Ігор Муравський.

«Поряд, на відстані приблизно 100 метрів, протікає річка Свиня, яка впадає в  Рату (десь за 1,5 кілометра, у ній влітку купаються діти), а далі – в Західний Буг», – написав також депутат на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» та опублікував відео й фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів