На Львівщині не допустили до перевірки ТЕС еконспекторів

16:45 23 липня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: varianty.lviv.ua

Посадові особи ВП «Добротвірська ТЕС» ДТЕК Західенерго» не допустили працівників Державної екологічної інспекції до перевірки.

Про це повідомили у вівторок, 23 липня, в Державній екологічній інспекції у Львівській області, де також розповіли подробиці: «Відповідно до Плану заходів державного нагляду (контролю) Державної екологічної інспекції України на 2019 рік, в період з 22 липня до 2 серпня Державній екологічній інспекції у Львівській області необхідно було провести планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Акціонерним товариством «ДТЕК Західенерго»: Відокремленим підрозділом «Добротвірська теплова електрична станція» Акціонерного товариства «ДТЕК Західенерго».

«Проте, державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Львівської області не допущено до проведення планового заходу нагляду (контролю). Працівники інспекції звернулись з цього приводу до органів Нацполіції для фіксування даного факту та склали акт про не допуск», – поінформували також у Державній екологічній інспекції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів