На Львівщині – надзвичайна пожежна небезпека

10:40 9 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ck-oda.gov.ua

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає не провокувати пожежі в екосистемах.

У прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області розповіли в суботу: «За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України, 9 червня на Львівщині –мінлива хмарність. Вдень – без істотних опадів. Вітер – північно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 24-29°С тепла».

«У північній половині території Львівської області та уЛьвові 9 червня – висока (4-й клас) та надзвичайна пожежна небезпека (4-й та 5-й клас). 10-11 червня – надзвичайна пожежна небезпека (5-й клас) », – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«У зв'язку з утриманням переважно сухої погоди, Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає не провокувати пожежі у екосистемах та дотримуватися елементарних правил безпеки: не кидати в лісі палаючі недопалки, не розводити багаття в густих заростях, під низько звисаючими кронами дерев, поруч зі складами деревини, торфу, в безпосередній близькості від сільськогосподарських культур; не випалювати суху траву в полях і на лісових галявинах, не розводити багаття у вітряну погоду і залишати його без нагляду», – повідомили також на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook». – В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів