На Львівщині можна пірнати на Водохреща не скрізь

13:45 16 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Департамент із питань цивільного захисту Львівської ОДА закликає купатися на Водохреща лише в спеціально обладнаних місцях.

Про це повідомили в середу, 16 січня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «На кожному з водних об’єктів будуть чергувати медичні працівники швидкої допомоги й працівники Головного управління ДСНС у Львівській області та центральної рятувально-водолазної служби у Львівській області. На даний час підрозділи ЦРВС обслуговують шість водних обєктів на Львівщині – міські озеро в Золочеві й Перемишлянах, у в районі підвісного моста в Червонограді, озеро «Задорожне» в районі бази відпочинку «ГОВІ», озеро « Глинна Наварія» в районі середньої школи та Яворівське озеро в районі сіл Цитуля та Залужжя».

«Окрім цього, працівники центральної рятувально-водолазної служби у Львівській області будуть задіяні на водоймищах у Яворівському національному парку в селі  Верещиця й мисливсько-рибальське господарства в селищі Старичі. Для екстреного виклику цілодобово чергує оперативний черговий центральної рятувально-водолазної служби у Львівській області (телефон – (097) 0170020)», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів