На Львівщині єгері вже припинили пошуки бурого ведмедя, які тривали з квітня

17:48 5 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як запевнив головний мисливствознавець ДП «Дрогобицьке лісове господарство» Петро Герич, судячи зі слідів, ведмідь, піднімаючись у гори, поступово віддалився від населених пунктів.

Як повідомив головний мисливствознавець ДП «Дрогобицьке лісове господарство» Петро Герич, єгері Дрогобицького лісництва припинили пошуки бурого ведмедя, що тривали з кінця квітня. За словами Петра Герича, ведмедя вже не бачили три тижні.

Він також розповів: «Люди вже почали ходити у ліс по гриби і ягоди. Проте мешканці села Брониця, біля якого вперше побачили тварину, все ще розповідають одне одному, що хтось десь того ведмедя бачив. Але це все неправда, бо, судячи із слідів, він, піднімаючись у гори, поступово віддалявся від населених пунктів».

Головний мисливствознавець ДП «Дрогобицьке лісове господарство» також повідомив, що браконьєри бояться полювати на бурого ведмедя, бо контроль за цим зараз дуже суворий і штрафи високі. Про це розповіли сьогодні, 5 червня, в інформаційній агенції «УНН».

Як інформував «ЩЛ», 20 квітня в прес-службі Національного екологічного центру України повідомили: «З розплідника мисливських собак «Енейко», що розташований у селі Брониця Львівської області, зникли ведмеді»; відтак у лісі в Дрогобицькому районі розпочалися пошуки цього втікача.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів