На автошляхах Львівщини – затори через сніг і пориви вітру

11:15 4 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Як повідомили в суботу в департаменті цивільного захисту ЛОДА, у Львівській області через сильний сніг та пориви вітру до 22 метрів за секунду ускладнено рух транспорту практично на всіх автошляхах

У Львівській області через сильний сніг та пориви вітру до 22 метрів за секунду ускладнено рух транспорту практично на всіх автошляхах. Подекуди через снігові замети утворювалися автомобільні затори.

Як повідомили інформаційній агенції УНІАН у департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, на автодорозі «Ужгород – Львів» у селі Верхнє Турківського району вантажний автомобіль «Мерседес» не зміг виїхати на гору. Рятувальники за допомогою тягача підняли вантажівку та забезпечили рух транспорту на даній ділянці дороги.

У селі Викоти Самбірського району водій вантажівки «Мерседес-817», який перевозив дошки, не впорався з керуванням та з’їхав в кювет. Рятувальники відбуксирували вантажівку з узбіччя.

На Івашківському перевалі було ускладнено проїзд у районі села Тухолька Сколівського району. На перевалі періодично утворювалися затори (близько 40 автомобілів з боку Закарпатської та Львівської областей). Працівники ДАІ перекривали рух транспорту для очистки дороги від снігу. 

На дорогах Львівщини працює снігоприбиральна техніка. Департамент з питань цивільного захисту ОДА закликав водіїв зважати на збереженням сьогодні складних погодних умов.

Про це повідомила сьогодні, 4 квітня, інформаційна агенція УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів