Львів’яни вирішили відновити водні об’єкти Стрийського парку

10:28 2 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львів’яни вирішили в межах публічної консультації щодо першочерговості покращень у Стрийському парку, яка тривала з 1 до 25 жовтня, що насамперед потрібно вдосконалити у Стрийському парку.

Про це повідомили в п’ятницю, 2 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На публічну консультацію було винесено п’ять питань про те, що насамперед потрібно вдосконалити у Стрийському парку: 1. Встановлення майданчика для вигулу собак. 2. Обгородження парку по периметру, відеоспостереження та нагляд охорони. 3. Покращення освітлення: ремонт старих та встановлення нових, додаткових ліхтарів. 4. Відновлення водних об’єктів: розчищення та облаштування берегових ліній. 5. Відновлення громадських вбиралень».

«За допомогою СМС-повідомлень та голосування в системі опитування громадської думки в режимі он-лайн, свою думку висловили 1198 львів'ян. Переможним став варіант №4 «Відновлення водних об’єктів: розчищення та облаштування берегових ліній», який набрав 347 голосів», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів