Львів’яни долучаться до акції «Година Землі»

14:30 27 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Уже вдесяте Львів приєднається до найбільшої природоохоронної акції у світі «Година Землі», започаткованої Всесвітнім фондом природи «WWF», щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети.

Про це повідомили в середу, 27 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «30 березня о 20.30 у Львові погасне світло на головних спорудах міста – Ратуші, Архикатедральному соборі святого Юра і телевежі на Високому Замку. Цього ж дня о 18.00 (о 20.30 – ілюмінація) буде висаджено пам’ятне дерево липа у РЛП «Знесіння», а також викладена свічкова ілюмінація у вигляді цифри 60, що символізує «Годину Землі». У цей день в трьох закладах мережі «!Fest» (Театр пива «Правда», «Львівська копальня кави», «Джига») відбудуться вечірні акустичні концерти при свічках».

«Напередодні акції, 27 березня о 15.00 пластуни разом з «WWF Україна» розпочнутьфлешмоб, щоб привернути увагу містян до акції і проблем екології. На площі перед пам’ятником Іванові Франку вони викладуть «живий» символ «Години Землі», який буде зафіксовано за допомогою аерозйомки. У акції візьмуть участь близько 60 людей», – поінформували також у ЛМР.

«Тема «Години Землі 2019» – «Connect2Earth» (Злови зв'язок із Землею) – заклик відновити гармонійні взаємини із планетою, які людство почало катастрофічно швидко втрачати. Саме тому своєрідним лого події є позначка зв’язку, подібна до знаку «WiFi», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів