Львів’янам прогнозують вихідні з мокрим снігом і поривами вітру 15-20 метрів за секунду (відео)

17:50 3 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pro-vincia.com.ua

Як передали в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регіональний центр з гідрометеорології повідомив невтішні новини про погодні умови в нашому місті.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 3 квітня, «Щоденному Львову»:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що завтра, 4 квітня, місцями будуть пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду. На дорогах – ожеледиця. Часом – мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу. Температура повітря вночі становитиме 1-3º морозу, вдень – 3-5º тепла.

5 квітня: хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень – невеликі опади. Вночі та вранці місцями – туман, на дорогах – ожеледиця. Вітер – західний вночі 5-10 метрів за секунду, вдень – 9-14 метрів за секунду. Температура повітря – вночі 2-7º морозу, вдень – 2-7º тепла.

6 квітня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без істотних опадів, вдень – дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-східний 7-12, метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 2-7º морозу, вдень – 3-8º тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів