Львів’янам покажуть більше ста екзотичних тварин зі запорізького «Джунглі парку»

18:20 12 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: Gazeta.ua

Їх демонструватимуть із 23 листопада до 19 січня у виставковому залі на другому поверсі кінопалацу імені Олександра Довженка.

Про це повідомляє сьогодні, 12 листопада, прес-служба міської ради. За її інформацією, з 23 листопада у Львові експонуватиме своме свою колекцію найбільша в Україні персональна виставка екзотичних тварин «Джунглі парк» зі Запоріжжя.

Вона продемонструє понад 100 видів найрізноманітніших екзотичних тварин – починаючи від велетенських багатоніжок і закінчуючи такими приматами, як котячий лемур. Організатор виставки Андрій Марокко повідомив також:

«Умови утримання тварин максимально наближені до природних. Усі мешканці колекції отримують постійний ветеринарний догляд та забезпечені повноцінним харчуванням. Я і вся моя родина маємо біологічну освіту. Нашій колекції – 15 років, її вже мали нагоду побачити більшість регіонів України».

А з 23 листопада до 19 січня 2014 року можна буде побачити у виставковому залі на другому поверсі кінопалацу імені «Довженка». Вартість відвідування – 40 грн. для дітей від трьох до 13 років, а 50 грн – для дітей старшого віку та дорослих. 

Організатори планують забезпечити безкоштовними квитками дітей-сиріт, дітей з обмеженими можливостями й дітей з неблагополучних сімей та кращих учнів. 

Контактна особа: Андрій Марокко, тел. 098-527-29-24.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів