Львів’янам дошкулятиме дощ із мокрим снігом

14:50 29 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології прогнозує вночі та вдень у суботу, 30 грудня, у Львові дощ із мокрим снігом.

За інформацією синоптиків, цієї доби у Львові погоду обумовить проходження атмосферних фронтів від циклону з центром над країнами Балтії. Відтак, слід очікувати хмарну погоду.

Вночі можливий невеликий, вдень – помірний дощ із мокрим снігом. Вночі та вранці – слабкий туман. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 1° морозу до 1° тепла, вдень – 2-4° тепла.

31 грудня –  хмарно, часом – мокрий сніг, на дорогах – ожеледиця, вітер – західний, 7-12 метрів за секунду, температура повітря впродовж доби – від 3° морозу до 2° тепла.

1 січня – хмарно з проясненнями, часом – невеликий мокрий сніг, на дорогах – ожеледиця, вітер – західний, 7-12 метрів за секунду, вдень місцями – пориви 15-20 метрів за секунду, температура повітря вночі – 0-5° морозу, вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

2 та 3 січня – вітряно, часом – мокрий сніг, температура повітря впродовж доби 2 січня –  від 3° морозу до 3° тепла, 3 січня – 3-9° морозу.

Про це повідомили в суботу, 29 грудня, в прес-службі Львівської міськради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів