Львівські синоптики та автоінспектори попереджають водіїв: завтра – туман та ожеледь

19:15 20 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vikna.if.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регіональний центр з гідрометеорології прогнозує туман та ожеледицю на дорогах.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що, за інформацією регіонального центру з гідрометеорології, завтра, 21 листопада, вночі та вранці очікується туман видимістю 200-500 м та слабка ожеледь. У повідомленні також зазначено:

«Погода – хмарна, часом – опади. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі – 0-2º морозу, вдень – 0-2° тепла.

22 листопада:

Хмарна погода з проясненнями. Часом – невеликі опади. Місцями – туман. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний 3-8 м/с. Температура повітря вночі – 0-5º морозу, вдень – від 1º морозу до 4° тепла.

23 листопада:

Хмарна погода з проясненнями. Місцями – невеликий мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря – 1-6º морозу, вдень від 1º морозу до 4° тепла.

Враховуючи дорожню обстановку, мерія просить водіїв бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції.

Своєю чергою, у прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 20 листопада:

«Завтра на Львівщині очікується туман! ДАІ закликає до обережності!

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує: завтра, 21 листопада, на території області часом опади, місцями – туман, ожеледь. На дорогах – ожеледиця!

Температура повітря вночі – від 4˚ морозу до 1˚ тепла, вдень – від 1˚ морозу до 4˚ тепла.  У Львові вночі та вранці також очікується туман.

ДАІ закликає водіїв бути дуже обережними за кермом, уважно стежити за дорожньою обстановкою, за умов недостатньої видимості – обов’язково вмикати ближнє світло фар!  Не забувайте користуватися паском безпеки, нагадуйте про це пасажирам.

За несприятливих погодних умов, уникайте складних маневрувань, дотримуйтесь безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції. Будьте особливо обачними на спусках та підйомах, а також крутих поворотах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів