Патрульні прибрали львівський парк імені Івана Павла

16:00 23 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Правоохоронці відзвітували в суботу: «Тридцять мішків зі сміттям – такі результати прибирання парку імені блаженного Івана Павла ІІ».

Патрульні Львова сьогодні о 10-ій ранку «озброїлися» рукавицями та пакетами для сміття і прибрали за дві години парк імені блаженного Івана Павла ІІ. Спочатку до патрульних приєднався сихівчанин Ярослав, який мав з собою інвентар і до самого кінця справно прибирав пліч-о-пліч з охоронцями правопорядку.

Уже згодом приєдналися ще кілька львів‘ян. Разом з усіма прибирали і начальник управління патрульної поліції Львова – Антон Пузиревський, а також його заступник – командири батальйонів та рот Максим Підболячний.

Незважаючи на те, що вихідний, патрульні залюбки взяли участь у толоці, дехто навіть зі своїми дітками, адже розуміють свою соціальну відповідальність перед суспільством. Назбирали понад 30 мішків сміття – це і пластикові та скляні пляшки, посуд.  Здебільшого те, що залишили по собі відпочиваючі.

Патрульні знайшли кілька місць з використаними шприцами та обпалені кабелі. Усе зібране у парку забрали вантажівкою працівники ЛКП «Львів».

Про це повідомили сьогодні, 23 квітня, на сторінці Патрульної поліції Львовав інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відеорепортаж з парку імені Івана Павла ІІ і зазначили: «Дякуємо тим, хто приєдналися до прибирання парку, спільно з громадою вдасться зробити наше місто ще кращим».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів