Львівська обласна рада створила нові лісові заказники

19:20 25 жовтня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lvivlis.gov.ua

В облраді запевнили: «З метою збереження біорізноманіття, типових та унікальних природних комплексів на Львівщині створили 11 лісових заказників місцевого значення загальною в межах дочірніх підприємств ОКС ЛГП «Галсільліс».

Про це повідомили в четвер у прес-службі Львівської облради, де також розповіли: «Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 25 жовтня, під час чергової сесії Львівської обласної ради.

Директор департменту екології та природніх ресурсів Руслан Гречаник запевнив: «Ми підготували із фахівцями Національного лісотехнічного університету обґрунтування про необхідність збереження цих непорушених антропогенним впливом насаджень з метою збереження і відтворення. Завдяки новим заказникам природо-заповідний фонд області збільшився на 10,8 га».

«Зокрема, рішенням обласних депутатів створили заказники «Вислобоки» у Кам’янка-Бузькому районі, «Ангелівка» у Буському районі, «Сможанка» у Сколівському районі, «Гаївка» у Дрогобицькому районі, «Верхнє» у Турківському районі, «Моршинське узлісся» у Стрийському районі, «Підлипницький» у Жовківськомурайоні, «Під Закладом» у Миколаївському районі, «Білий берег» у Перемишлянському районі, «Бачина» у Старосамбірському районі та «Нивки» у Сокальському районі», – поінформували також у прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів