Львівщина залучить для охорони довкілля 45,1 млн. гривень

10:00 14 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: cutisproject.org

Директор департаменту екології та природніх ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник розповів про виконання природоохоронних заходів, які фінансуються за рахунок коштів державного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Директор департаменту екології та природніх ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник запевнив: «У 2018 році для виконання природоохоронних заходів на території Львівської області спрямовано 45 мільйонів 141 тисяч гривень. Львівська область залучить їх на виконання природоохоронних заходів, які ми реалізуємо: збереження природно-заповідного фонду,  а також охорона і раціональне використання водних ресурсів».

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У межах збереження природно-заповідного фонду розроблять проект організації території національного природного парку «Північне Поділля». Що стосується охорони і раціонального використання водних ресурсів, то тут реалізують заходи щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану ріки Христинівка. Каналізацію, насосні станції та очисні споруди будуватимуть у Жовкві, Золочеві, Яворові, Глинянах, Комарно і Мурованому. Окрім того, департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА забезпечить екологічне збирання та зберігання відходів на території Перемишлян».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів