Курсанти-правоохоронці й студенти УКУ прибрали Горіховий Гай у Львові

22:15 12 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків з громадськістю Львівського державного університету внутрішніх справ

Вихованці державного університету внутрішніх справ та Українського католицького університету спільно наводили лад.

«Курсанти долучились до акції «З нами місто розквітає», – повідомили сьогодні, 12 квітня, в прес-службі (відділі зв’язків з громадськістю) Львівського державного університету внутрішніх справ (ЛьвДУВС), де також розповіли подробиці:

«У рамках кампанії «З нами місто розквітає» активна та свідома студентська молодь продовжує упорядкування паркових зон міста. Якщо минулого року курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ спільно зі студентами Українського католицького університету наводили лад на території парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, то цього року юні борці за чисте довкілля очищали від сміття Горіховий Гай.

Цей парк розташований у південній частині міста Львів між вулицями Володимира Великого, Княгині Ольги та залізничною колією лінії Львів-Ходорів, а його назва походить від численних горіхів, що ростуть у ньому. Загальна площа парку складає близько 40 га, на його території є два озера і Олеська долина, якою протікає потічок Вулька, що впадає в Полтву.

Нині парк починає оживати і використовується як місце відпочинку жителями навколишніх мікрорайонів. Для цього тут з’явилися дитячий майданчик та парк атракціонів, також активно функціонує львівський кіноцентр – освітній центр та кінотеатр незалежного, авторського, «іншого» кіно.

Участь в толоці, яка відбулася 12 квітня, взяли участь 16 курсантів факультету №2 ЛьвДУВС на чолі з керівником курсу Михайлом Апальковим, а також студенти УКУ. Основним їхнім завданням було очищення яру від побутового та будівельного сміття, скляної і поліетиленової тари. Озброївшись інвентарем, рукавичками та пакетами для сміття курсанти й студенти з ентузіазмом розпочали боротьбу з брудом.  

Подібні акції з прибирання паркових зон Львова проходитимуть і надалі. Тож запрошуємо усіх небайдужих долучитися до прибирання міста, адже чистота – запорука здорового довкілля».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів