Грози дошкулятимуть львів’янам чотири доби поспіль

16:00 7 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

У міськраді попередили: «Сьогодні в другій половині дня і завтра – місцями грози, сильний дощ, град».

У Львівській міськраді поінформували в п’ятницю: «Як прогнозує Львівський регіональний центр з гідрометеорології, ввечері 7 липня зі збереженням впродовж доби 8 липня, у Львові та Львівській області очікуються місцями грози, град, шквали 15-20 метрів за секунду. Вночі та вранці 8 липня подекуди – сильний дощ».

У міськраді також повідомили: «8 липня синоптики прогнозують короткочасні дощі, вночі та вранці місцями сильні. Подекуди – грози, град. Вітер – південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 метрів за секунду, місцями – шквали 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 12-17° тепла, вдень – 18-23° тепла».

«9 липня вночі очікується короткочасний дощ, гроза. Вдень – без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень місцями пориви 15 – 20 метрів за секунду. Температура повітря вночі 8-13° тепла, вдень 21-26° тепла», – поінформували також у міськраді.

«10 липня синоптики прогнозують без істотних опадів, лише ввечері короткочасні дощі, грози, град. Вночі та вранці місцями – туман. Вітер – південний, вночі – 2-5 метрів за секунду, вдень – 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 12-17° тепла, вдень – 27-32° тепла», – повідомили також сьогодні, 7 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів