Екоосвітяни організували для школярів на Львівщині урок просто неба

17:32 19 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Екоосвітяни Національного природного парку «Північне Поділля» спільно з провели урок географії просто неба для учнів восьмого класу Золочівського опорного закладу загальної середньої освіти з нагоди Всесвітнього дня води під назвою «Вода – джерело життя».

Про це повідомили у вівторок, 19 березня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Урок проходив на березі річки Млинівка, яка є лівою притокою річки Золочівка і протікає неподалік школи. Працівники парку під час заняття розповіли учням про мету відзначення Всесвітнього дня води, зокрема, що основне завдання цього дня – привернення уваги суспільства та громадськості до екологічних проблем, що пов’язані з водою на планеті та визначення основних дій щодо їх вирішення».

«Окрім того, школярі довідалися про властивості води. Довели, що природну воду з хімічної точки зору не можна назвати чистою, тому що вона містить розчинені речовини, п6ереважно різні солі. Саме тому вода, взята з різних колодязів, має різний смак, колір та запах», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Працівники відділу еколого-освітньої роботи також розпочали проведення з школярами екологічного досліду «Добра вода – погана вода», відтак, у двох ємностях розподілили воду у рівних кількостях та помістили насінини. Дослід триватиме місяць, під час якого учні з вчителем повинні спостерігати, з якої посудини насінина проросте швидше», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів