Екологи не зафіксували порушень лише у 18 скверах Львова зі 71

12:58 30 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: forum.lvivport.com

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, КП «Адміністративно-технічне управління» перевірило стан усіх міських скверів.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 січня, «Щоденному Львову», що КП «Адміністративно-технічне управління» перевірило стан усіх міських скверів. У повідомленні також конкретизують:

«Упродовж 2014 року працівники відділу екологічного нагляду КП «Адміністративно-технічне управління» провели планові обстеження 71 міського скверу на предмет утримання зелених насаджень, засмічення територій, заїзду автотранспорту тощо. Зокрема, перевірили 33 сквери у Галицькому районі, 11 – у Личаківському, 8 – у Залізничному, 6 – у Сихівському, 8 – у Шевченківському та 5 – у Франківському.

У результаті, жодних порушень не було зафіксовано у 18 скверах: біля пам’ятника І. Трушу, біля пам’ятника королю Данилу, біля пам’ятника Михайлові Грушевському, на вулиці князя Мстислава Удатного, на вулиці Сянській, на площі Адама Міцкевича, на проспекті Тараса Шевченка, на вулиці Валовій, на вулиці Коперника, на вулиці Медової Печери, на вулиці Замарстинівській, біля кінотеатру імені Олександра Довженка, на вулиці Козельницькій, на вулицях Угорській та імені Юрія Вербицького, на розі вулиці Липинського й проспекту Чорновола, на вулиці Японській та на вулиці Генерала Чупринки.

На території решти скверів було виявлено 140 аварійних, сухостійних дерев, які підлягають видаленню, та 226 дерев, яким необхідно провести формування крон; 153 дерева із загальної кількості були поражені омелою. Також у 9 скверах було виявлено витоптані газони.

Районні адміністрації м. Львова були проінформовані про виявлені порушення та необхідність проведення належних заходів щодо їх усунення. Усі вимоги щодо ліквідації засмічення та унеможливлення заїзду автотранспорту на газони скверів були виконані. Зокрема, Галицькою райадміністрацією були встановлені стовпці для унеможливлення заїзду автотранспорту на газон скверу на вулиці Вітовського, поблизу парку іменрі Богдана Хмельницького». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів