Дошкільнята посадили на Львівщині «Дерево миру»

12:00 29 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Фахівці регіонального ландшафтного парку «Верхньодністровські Бескиди» й «Старосамбірського ЛМГ» висадили в рамках Всеукраїнської безстрокової екологічної акції «Посади дерево миру» саджанці на території дошкільних навчальних закладів міста з метою привернення уваги населення до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни на сході України й формування дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища.

Про це повідомили в п’ятницю, 29 березня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Дошкільнята не просто слідкували за процесом садіння дерев, а й брали активну участь в ньому. Крім посадки саджанців туй, сакури,  дітки мали змогу побачити один із методів щеплення дерева».

«Всеукраїнська екологічна акція «Посади дерево миру» є безстроковою й розпочалась 5 листопада 2016 року напередодні Міжнародного дня запобігання експлуатації навколишнього середовища під час війни та збройних конфліктів. Акція миру організована за ініціативи Бюро з питань екології УГКЦ», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів