Галицька бригада й Львівський полк Національної гвардії долучилися до загальнообласної толоки

15:24 10 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі НГУ, біля пам’ятника Тарасові Шевченку на території військової частини закладено композицію із туї західної, бересклету та самшиту вічнозеленого.

У прес-службі Національної гвардії України повідомили сьогодні, 10 квітня:

«Нацгвардійці та лісівники Львівщини долучились до заходів весняної загальнообласної толоки. В рамках проведення місячника озеленення, прибирання, благоустрою, з нагоди Дня довкілля та акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» лісівники Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства провели озеленення території Галицької бригади Національної гвардії України, яка дислокується у місті Львові. 

Участь у заході взяли виконувач обов’язків першого заступника голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, перший заступник начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, заступник начальника управління Ярослав Целень, працівники лісового господарства, та військовослужбовці частини. Також у гості до гвардійців завітали волонтери з міста Дружківка, Донецької області Ганна Бабич та Марина Безсалова, які подарували військовослужбовцям кущі троянд і прийняли участь в цьому заході.

Ростислав Замлинський прокоментував толоку: «Напередодні такого величного свята традиції та звичаї нашого народу вчать нас бути добрими господарями, і напередодні Великодніх свят наводити порядок, прибирати як у власних оселях, так і на подвір’ях. Ці дерева, які ми сьогодні посадили стануть окрасою цієї військової частини. Хотілось подякувати керівництву львівських військових частин Національної гвардії за організацію Дня довкілля, а також всім працівникам Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства за те, що вони надали допомогу та долучились до прибирання і озеленення військових містечок Національної гвардії України та населених пунктів області».

Разом із військовослужбовцями Нацгвардії учасниками заходу було висаджено понад 100 штук туї західної різних форм. Паралельно провели роботи з впорядкування та доповнення вишневого саду, який є своєрідною окрасою військового містечка.

Декоративний садивний матеріал був вирощений та благодійно переданий державними лісогосподарськими підприємствами області: Бродівським, Боринським, Бібрським, Буським, Дрогобицьким, Жовківським, Радехівським, Рава-Руським, Золочівським, Самбірським, Сколівським, Славським та Старосамбірським держлісгоспами. Окрім цього, проведено також озеленення території львівського полку Національної гвардії України, де спільними зусиллями працівників лісового господарства та військовослужбовців створено живопліт самшиту вічнозеленого. Біля пам’ятника Тарасу Шевченко, що знаходиться на території військової частини, було закладено композицію із туї західної, бересклету та самшиту вічнозеленого».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів