9 вересня презентуватимуть книгу «Львів: природа навколо нас»

10:45 7 вересня 2016 р.

Видання про довкілля представлять у п’ятницю о 10.00 у кабінеті №230 міськради.

Книгу «Львів: природа навколо нас» презентуватимуть9 вересня міське управління екології та благоустрою спільно з науковцями географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка презентуватиме книгу «Львів: природа навколо нас». Це видання покликане закцентувати увагу читачів на важливості дотримання принципів формування природного екологічного каркасу міста та збереження довкілля.

У книзі охарактеризовано найбільш поширені деревні види, проведено аналіз геопросторових особливостей поширення інтродуцентів на території міста. У виданні про довкілля також розглядається тваринний світ як важливий компонент урбосистеми. й детально описано основні категорії та об’єкти природно-заповідного фонду на території міста.

Особливу увагу у виданні приділяють компонентам природного середовища, які функціонують у Львові. Видання розраховане на широке коло читачів – вчителів, студентів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавляться довкіллям. Про це повідомили в прес-службі міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів