9 квітня на Львівщині відбудеться загальнообласна толока «День довкілля»

12:17 7 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, місячник озеленення, прибирання та благоустрою завершиться на Львівщині 9 квітня загальнообласною весняною толокою «День довкілля».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 7 квітня, «Щоденному Львову»:

«Місячник озеленення, прибирання та благоустрою на Львівщині завершиться 9 квітня загальнообласною весняною толокою «День довкілля». За неповний місяць виконано великий обсяг роботи, приведено до ладу більшість населених пунктів, доріг, смітників, парків і скверів, констатує департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Проте у чистий четвер потрібно завершити те, що не вдалося. Тому департамент екології та природних ресурсів звертається до керівників підприємств, ректорів вищих навчальних закладів, директорів шкіл, органів виконавчої влади та самоврядування й усіх небайдужих мешканців Львівщини сконцентрувати зусилля та максимально ефективно попрацювати на весняній толоці – прикрасити свої території деревами, кущами і квітами, вивезти зрізане гілля та зібране сміття у спеціально відведені місця.

Працівники структурних підрозділів Львівської ОДА прибиратимуть у Львові парки та сквери – загалом наводитимуть лад у 24-х заздалегідь визначених місцях». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів