40 хлопців і дівчат із різних куточків України мандруватимуть Львівщиною

16:15 10 січня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: plast.org.ua

25-31 січня 40 хлопців і дівчат віком 11-13 років із різних куточків України побувають в однотижневому таборі серед гір у селищі Славське.

Про це повідомили в четвер, 10 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Вже традиційно, щорічно, пластунки з куреня «Спартанки» проводять табори, зимовий і літній, для дітей, чиї сім’ї зазнали втрат під час війни на сході України. Легендою цьогорічного зимового табору є подорож Полярним експресом. Щодня наші мандрівники подорожуватимуть та потраплятимуть на іншу станцію, знайомитимуться із героями улюблених казок та допомагатимуть їм ставати дружніми, веселитимуться разом із ними, а також відкриватимуть для себе все більше і більше цікавого у відомих усім казках».

«Програма табору складатиметься із найрізноманітніших майстер-класів, ігор на свіжому повітрі, інтерактивних ігор, квестів, спортивних ігор, вечірньої програми: дискотек, переглядів фільмів та мультфільмів тощо. Перебування на таборі для дітей є абсолютно безкоштовним завдяки нашим спонсорам, більшість із яких незмінно декілька років поспіль фінансово чи своєю продукцією сприяють проведенню таборів», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів