3-5 грудня вночі та вранці у Львові очікуються ожеледиця, мокрий сніг і поривчастий вітер

17:52 2 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними та уважними.

«Синоптики застерігають: 3-5 грудня вночі та вранці на дорогах ожеледиця», – попередили сьогодні, 2 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що 3-5 грудня вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Завтра, 3 грудня, буде невеликий мокрий сніг, вдень – з дощем. Вітер – північно-західний, 9-14 метрів за секунду, поривчастий. Температура повітря вночі становитиме від 1° морозу до 1° тепла, вдень – 3-5° тепла.

4 грудня: мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями – туман, на дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, вночі – 3-8 метрів за секунду, вдень – 9-14 метрів за секунду, поривчастий. Температура повітря вночі – від 2° морозу до 3º тепла, вдень – 2-7° тепла. 

5 грудня: мінлива хмарність. Вночі – без істотних опадів. Вранці та вдень часом – дощ. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 9-14 метрів за секунду, поривчастий. Температура повітря вночі буде від 2° морозу до 3º тепла, вдень – 3-8° тепла».

Натомість у прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції. повідомили сьогодні, 2 грудня:

«Будьте обережними! На Львівщині прогнозують сніг та ожеледицю! Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє: завтра, 3 грудня, в області погода буде хмарною з проясненнями. Можливий невеликий мокрий сніг, а вдень – з дощем. 

Вночі та вранці на дорогах ожеледиця!  Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1 – 6° тепла. Закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними та уважними!». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів