29-30 листопада на дорогах Львова очікується ожеледиця

17:28 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, інформацію регіонального центру з гідрометеорології спонукає водіїв бути уважними й дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 28 листопада, «Щоденному Львову», що 29-30 листопада на дорогах міста очікується ожеледиця. У повідомленні також конкретизують:

«За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на дорогах міста Львова цими вихідними очікується ожеледиця. Завтра, 29 листопада, спостерігатимемо хмарну погоду з проясненнями та без істотних опадів, на дорогах – ожеледиця, вітер – східний, 7 – 12 м/с, температура повітря вночі – 6-8º морозу, вдень – 1-3º морозу.

30 листопада: хмарна погода з проясненнями, місцями – невеликий сніг, вночі та вранці в горах – туман, на дорогах – ожеледиця, вітер – східний, 7-12 м/с, температура повітря вночі – 5-10º морозу, вдень – 0-5º морозу.

1 грудня: хмарна погода з проясненнями, вночі – без опадів, вдень – місцями невеликий сніг, вночі та вранці в горах – туман, на дорогах – ожеледиця, вітер – східний, 7-12 м/с, температура повітря вночі – 6-11º морозу, вдень – 0-5º морозу.

Враховуючи дорожню обстановку, мерія просить водіїв бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів