27 січня львів’янам дошкулятимуть пориви вітру, ожеледиця й дощ з мокрим снігом

18:55 26 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: opogode.ua

Температура повітря вночі становитиме 1-3° тепла, вдень 4-6° тепла.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що завтра, 27 січня, на дорогах буде ожеледиця. Вночі та вранці – ожеледь. Вранці та вдень – пориви південно-західного вітру 15-20 метрів за секунду», – розповіли сьогодні, 26 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

27 січня: хмарна погода з проясненнями. Вночі часом – дощ з мокрим снігом, вдень – невеликий дощ. Вночі та вранці – ожеледь, слабкий туман. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 1-3° тепла, вдень – 4-6° тепла.

28 січня: хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах подекуди – ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень місцями – пориви, 15-20 метрів за секунду. Температура повітря – вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 4-9° тепла. 

29 січня: хмарно з проясненнями. Часом – невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах подекуди – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби становитиме 0-5º тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів