12 грудня у Львові очікуються дощ із мокрим снігом та ожеледиця

18:00 11 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Синоптики попередили про проблеми на окремих ділянках доріг нашого міста.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 12 грудня, на окремих ділянках доріг буде ожеледиця», – передали сьогодні, 11 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Вранці та вдень пориви – західного вітру 15-20 метрів за секунду. Вночі – без істотних опадів. Вранці та вдень – невеликий дощ з мокрим снігом. Слабкі налипання мокрого снігу, ожеледь. Температура повітря вночі становитиме від 1° морозу до 1º тепла, вдень – 4-6° тепла.

13 грудня: хмарна погода. Вночі – без істотних опадів. Вранці та вдень – мокрий сніг, подекуди – з дощем, місцями – налипання мокрого снігу. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний з переходом на північно-західний 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень – пориви 17-22 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде 0-5° морозу, вдень – 1-6° тепла.

14 грудня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – невеликий сніг та мокрий сніг, вдень – без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний 7-12 метрів за секунду, вночі місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла. 

Мерія звертається до водіїв з проханням, за умов ожеледиці на дорогах, обирати помірну швидкість і дотримуватися дистанції між транспортними засобами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів